09/Aralık/2013, 13:14 -
KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Kadın Kollarının Düzenlediği Kahvaltı Gerçekleştirildi

Kadın kollarımız faaliyetlerine bir yenisini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Cumartesi günü Bursa Kültürparktaki Hakimevin de düzenlemiş olduğu küçük çaptaki kahvaltı orgaznizasyonunu misafirleriyle gerçekleştirdi.

Bu sene ilki düzenlenen bu kahvaltı organizasyonu ile ileride daha kalabalıklara örnek teşkil edcek bir organizasyon oldu. Vakıf Başkanı Güngör Şahin ve eşi, Genel Sekreter İsmet Aydın ve eşi, Akkoçlar İnşaat Şti. sahibi Osman Koçak, Emekli Hakim Özcan Subaşı ve eşi kadın kolları başkanı Halide Subaşı, Buski Tahsilat Şube Müdürü Tanju Topçu ve eşi Ayla Topçu, Kadın kolları üyelerimiz ve bayan misafirlerinin katılımı ile hoş sohbetli bir kahvaltı gerçekleştirilmiş oldu. Kahvaltı sonrasında misafirlerden Fatma Usta kadife sesi ile seslendirdiği türkülerle ortama renk kattı.

Kadın kolları Başkanı Halide Subaşı kahvaltı sonrasında "Güzel bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdiğini ve bunun ileride daha kalabalık bir organizasyona örnek olması bakımından önemli olduğuna vurgu yaptı ve katılanlara teşekkürlerini arz etti."

KADIN KOLLARI KAHVALTI ETKİNLİĞİ