07/Mart/2014, 16:30 -
ARTVİN-İN KURTULUŞU

7 Mart Artvin-in Kurtuluşunun 93.Yıldönümü

Bu gün Artvin'in kurtuluşunun yani özgürlüğe kavuşmanın 93. yıldönümü. Bu kurtuluş günü Artvin'linin olduğu her ilde ve yörede coşkuyla kutlanacaktır. Bu kurtuluş aynı zamanda, Türkiye'nin şansıdır. Okumuş insan gücünün çok yüksek olması ve bunların yurdun her bir yanına rahatlıkla gidebilmesi ile özellikle eğitimde ve sağlığın gelişmesinde büyük bir katkı koymuştur. Yaşadığımız her yörede barışa, kültür kaynaşmasına, kültürlerin gelişmesine ve birlikte yaşama ülküsünü geliştiren ve ortaya koyan Artvinliler.

Artvinli olmaktan gurur duyuyoruz. Artvin'in 93. kurtuluş yıldönümünü canı gönülden kutluyoruz.

VAKIF YÖNETİM KURULU

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ