07/Mayıs/2014, 18:36 -
KAHVALTIDA BULUŞMA YAPILDI

Kahvaltıda buluşma Gerçekleşti.....

Kadın kollarımız faaliyetlerine bir yenisini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Cumartesi günü (03.05.2014) Bursa Kültürparktaki Hakimevin de düzenlemiş olduğu kahvaltı orgaznizasyona katılan misafirleriyle gerçekleştirdi.
                İkincisi düzenlenen bu kahvaltı organizasyonu ile ileride daha kalabalıklara örnek teşkil edecek bir organizasyon oldu. Vakıf Başkanı Güngör Şahin, eşi ve biricik kızları, Genel Sekreter İsmet Aydın, eşi ve torunu, Akkoçlar İnşaat Şti. sahibi Osman Koçak, Emekli Hakim Özcan Subaşı ve eşi kadın kolları başkanı Halide Subaşı, Başkan yardımcısı Osman N. Başaran, eşi ve gelini, Yönetim kurulu üyesi Şenol Gümüşkaya ve eşi, Bekir Keskin, Adil Pehlevan, Dr.Ertekin Avcı ve eşi Bahtınur Hanım, Nedime Önel, eşi, kardeşi ve yakınları ile davete icap eden Artvin Dernek Başkanları Dursun Kurtuluş, Kirman Balcı, Osman Çelik ve Cemalettin Yılmaz ile isimlerinin yazamadığımız çok sayıda misafirlerin katılımı ile hoş sohbetli bir kahvaltı gerçekleştirilmiş oldu.

Vakıf Başkanı Göngör Şahin, organizasyonu gerçekleştiren Halide Subaşı ve arkadaşlarına verdikleri emekden dolayı teşekkürlerini sunduktan sonrasında "Güzel bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdiğini ve bunun ileride daha kalabalık bir organizasyona örnek olması ve birlik beraberliğin pekişmesi bakımından önemli olduğuna vurgu yaptı ve katılanlara teşekkürlerini arz etti."

KADIN KOLLARI KAHVALTI ETKİNLİĞİ