08/Temmuz/2014, 13:20 -
18. KURULUŞ YILI

18. Kuruluş Yılımızı Kutladık

Bir ilke daha imza attık. Bu yıla kadar yapılmayan kuruluş yılımızı küçük bir etkinlikle davetlilerle beraber kutladık. Yönetim olarak aldığımız prensip kararı ile kuruluş yılı etkinliğini bundan sonraki yıllarda daha geniş kapsamlı, daha çok katılımcı ve değişik organizasyonlarla kutluyacağız. İlk kutlamada yakaladığımız başarıyı bundan sonraki yıllarda daha ileri götürmeyi hedefledik. Hedeflerimize tüm hemşerilerimizle bir ve birlik olarak başaracağımıza inandık ve başaracağız.
          Bu etkinliğimize katılarak bizleri onere eden, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, bürokratlarımız, iş adamlarımız, derneklerimizin güzide yöneticileri ve serbest meslek sahipleri hemşerilerimiz ve dostlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.
          Biliyoruzki sizlerle daha güçlüyüz..................

18.KURULUŞ YILI KUTLAMASI

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ