24/Ocak/2015, 18:02 -

Değerli Üyeler,

27.03.2016 tarihinde Yönetim Kurulunun görev dağılımında oy birliği ile Vakıf Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Bana duyulan bu güvenden dolayı onur duydum. Yıllardır bu vakfın yönetim kurularında sürekli görev alan biri olarak, aldığımız bu bayrağı yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bir adım daha ileri götürmeye çalışacağız. Ancak, bu yolumuzda siz değerli hemşerilerimden alacağımız desteği çok önemsiyorum. Vakfımızın yönetim kurulu, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve sizlerle birlikte Bursa'da gerçekleştirdiğimiz tüm sosyal yardımları, bursları, etkinlikleri ve diğer hizmetlerimizin kapasitesini artırarak ilerliyeceğiz.

Sevgili hemşerilerim, üyelerimiz; Vakfımızın kapısı tüm hemşerilerimize sonuna kadar açıktır. Sizin derdiniz bizim derdimiz olacakdır. İnşallah birlikte, tüm sorunlarımızın üstesinden gelmeye çalışacağız.

Vakfımızın kuruluşundan bu güne kadar Başkanlık görevi yapan Dt.Yavuz Yenidünya, Prof.Dr.Halis Ertürk, Dr.Nazım Serhatlı, Osman Çelik ve Güngör Şahin'e hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı arz ediyorum.

Saygılarımla,

Osman Nuri BAŞARAN