19/Şubat/2015, 13:05 -
YENİ BAŞKANA ZİYARET

Yeni Başkana Tebrik Ziyareti

th_osmannnnn.jpg            Başkan Güngör Şahin'in görevden ayrılması sonucu, 2.Başkan Osman Nuri Başaran Yönetim Kurulunun uygun görmesi üzerine Vakfımıza Başkan seçilmiştir.

Görevine başlar başlamaz yazılı ve sözlü olmak üzere çok sayıda tebrik mesajları almıştır. Ayrıca Vakıf merkezine bizzat gelerek tebrik edenler olmuıştur.

Yeni Başkan Osman Nuri Başaran'a tebrik ve başarılar dileğiyle Bursa Haber  Medya Grup Başkanı Sayın Cüneyt Dizdar bey bir çiçek buketi göndermiştir. Başkan Osman Nuri Başaran kendilerini tebrik eden tüm dostlarına saygı ve sevgilerini sunmuştur.

YENİ BAŞKANA ZİYARET