19/Şubat/2015, 14:12 -
PLAKET TÖRENİ

Hayırseverlere Plaketleri Verildi.

Vakfımıza yönetsel anlamda hizmet ve maddi manevi destek veren; Yöneticiler, bürokratlar, iş adamları, esnaf, kurum ve kuruluşlara teşekkür mahiyetinde, yaptıklarının karşılığı olmasa bile hatırlandıklarını bilmeleri için plaket verme töreni yapıldı. Törene davet edilenlerin tamamına yakını katıldı. Tüm Yönetim Kurulu ve Kadın Kollarımızın değerli üyeleride oradaydı.

2.Başkan Cemil Ocak tarafından açılışın ardından söz alan Başkan Osman Nuri Başaran misafirlere hitaben "verilen plaketlerin manevi değeri olduğunu, her konuda hayırseven olan misafirleri onore etmek ve onları her zaman yanımızda görmeyi arzu ettiğimizi ifade etmek içindir. Emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkürlerimi arz ederim." dedi. Plaket vermeye başlandı. 2.Başkan Cemil Ocak beyin tanıtımları ile plaketler dağıtıldı. Plaket alan herkesin ortak görüşü olarak ihtiyaç olduğunda her zaman Vakfın yanında olduklarıdır. Bu plaketler ile onurlandıkları ve mutluluk duyduklarını ifade etmişlerdir.

PLAKET TÖRENİ