19/Şubat/2015, 14:31 -
TANIŞMA YEMEĞİ

Artvin Dernek Başkanlarıyla Tanışma Yemeği

Vakfın yeni Başkanı Osman Nuri Başaran, BHursa merkez ve ilçelerde bulunan Artvin dernek Başkanlarını tanışmak için Özçelik Et Dünyasında bir araya getirdi. Davete 40 Yakın dernek başkanı, ARTKAF Başkanı ve ARSİYAD Başkanı katıldı. Ayrıca, o gün için Bursa'da bulunan Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik beyde yemeğe katıldı. Bakan beyin gelmesi yemeği renklendirdi. Başkanlar Bakan beye isteklerini sıraladı dertlerini anlatma fırsatı buldu. Bakan bey Yemeğe katılanlara hitabende bir konuşma yaptı.

Başkan Başaran konuşmasında " öncelikle katılımcılara teşekkürlerini arz etti. Sonra Vakfın yıl içindeki projelerini anlattı. Bilhassa İlçe dernek Başkanlarından bazı projeleri yaparken ihtiyaç duyulduğunda desteklerini rica etti." Daha sonra tüm dernek Başkanlarının isimlerini tek tek okuyarak kendilerini tanıtmalarını istdi. Akabinde Vakıf yönetim kurulunu tek tek tanıttı. Tanışma yemeği hedefine ulaşmış oldu. yemek hoş sohbet ve hatora fotoğrafı çekilmeleriyle sonlandı

BAŞKANLAR YEMEKTE