19/Şubat/2015, 17:58 -
İADE-İ ZİYARET

Kaymakam Mehmet Aydın İadeyi Ziyaret Yaptı

Makamında ziyaret edilen Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın beyden Vakfımıza iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Mehmet Aydın Beyi Vakıfta Başkan Osman Nuri Başaran, 2.Başkan Cemil Ocak, Genel Sekreter İsmet Aydın, yönetim kurulu üyeleri Adil Pehlivan, Ahmet Kılıç ve Kadın Kolları üyemiz Nedime Gümüş Önel ağırlamıştır.

Başkan Osman Nuri Başaran Kaymakam Mehmet Aydın beye Vakıf hakkında bilgi ve yaptığı hizmetleri anlattı. Kaymakam Mehmet Aydın beyde Vakıfta yapılan işlerin hayırlı işler olduğunu, birlikte var olmanın burası olduğunu ve gerektiğinde her zaman yardımcı olacağını ve çok memnun olduğunu ifade etti. Başkan Osman Nuri Başaran da, Vakıf olarak üzerlerine düşen her görevi yerine getrimeye çalışacaklarını ve ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyledi.

YILDIRIM KAYMAKAMININ VAKFIMIZI ZİYARETİ