20/Haziran/2015, 14:50 -
RAMAZAN BEREKETİ

Erzak Paketleri Yerine Ulaştı.

Bereketin, Bolluğun, Hoşgörünün, yardımlarım ve iyiyliklerin ayı olan Ramazan ayı geldi. Dolayısıyla Ramazan ayına maddi imkansızlıklarla giren çevremizden insanlara yardım etmek görevlerimiz arasındadır. Bu nedenle, Başta Başkanımız Osman Nuri Başaran ve Yönetim Kurulu üyerleri bir aylık yoğun bir çalışma temposu ile 1000 adet erzak paketi, bir kısmı Vakıf gelirlerinden bir Kısmı Yönetim Kurulu üyelerinden, bir kısmıda hayırsever iş adamlarımız, politikacılarımız ve bürokratlarımız tarafından yapılan bağışlarla temin edilmiştir.

Hazırlanan bu erzak paketleri, Bursa merkezinde ve İlçelerinde bulunan Artvin Dernekleri ve Artvinli muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu sayede 1000 adet aileye erzak yardımı yapılarak insanlarımızın bir nebzede olsa rahat bir nefes almasına ve ihtiyacının giderilmesine yardımcı olmaktan mutluluk duyulmuştur. Bu yardımlar artarak devam edecektir.

Böylelikle Vakfın ana görevlerinden olan yardımı gerçekleştirmiş olmaktayız. Bundan sonrada artarak büyüyeceğini sandığımız bağışlar ile bir çok hizmet gerçekleştirmeyi planlamaktayız.

RAMAZAN BEREKETİ

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ