06/Temmuz/2015, 15:43 -

Artvin Vakfı-nda iftar

İhsan Aydın - Olay Gazetesi 04.07.2015

Artvin Vakfı'nda iftar

Doydukları kente katkı koyan STK'lardan biri de Bursa Artvin Vakfı.

Dün Vakıf Başkanı Osman Nuri Başaran ile karşılaştık.

Bursa'da reklamını yapmıyorlar ama küçümsenmeyecek hayır işlerine imza atıyorlar.

Karşılamışken, 10 Temmuz'da Yıldırım'daki Mesken Spor Tesisleri'nde 600 kişilik bir iftar yemeği vereceklerinden bahsetti.

Hemşehrilerinin yoğun oturduğu ve orta gelir grubundan yurttaşlarla kaynaşma amaçlı bir iftar düzenlediklerini anlattı.

Biz vakfın başka faaliyetlerini de biliyoruz.

Bu yıl ramazan girer girmez bin adet erzak paketi hazırlayıp ihtiyaç sahpiplerine ulaştırmışlar.

Yine, Yıldırım Kaymakamlığı ve Yıldırım Belediyesi ile birlikte 65 yoksul çocuğu sünnet ettirmişler.

Başaran, biz sordukça vakfın daha başka faaliyetlerini de anlattı.

Örneğin; her yıl 150 öğrenciye burs veriyorlarmış. Bu yıl da kesintisiz burslar öğrencilere ulaşmış.

Alt alta yazdığınızda, gelirini Bursa'daki ihtiyaç sahipleri ile bölüşen bir vakıf duruyor karşımızda.

Kentin sosyal yaşamına önemli katkıları olmuş.

Başaran ve ekibini kutluyoruz.