20/Temmuz/2015, 12:27 -
ARTVİN VAKFI AGAZETEDE

Birlik ve Beraberlik İçin

Birlik ve beraberlik için
Bursa Artvin Vakfı yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayının son günlerinde düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
Tarih: 13.7.2015 22:06:42

İftar yemeğine Bursa Artvin Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran ve vakfın yönetim kurulu üyeleri II.Başkan Cemil Ocak, Genel Sekreter İsmet Aydın, Necati Kılıç, Orhan Aslan, Orhan Özcü, Öznur Topcu, Yüksel Usta,  Yüksel Köse, Canan Turan, Ahmet Kılıç , Ayla Yılmaz, Bekir Keskin, Adil Pehlivan, Şenol Gümüşkaya, Mustafa Alkan ve  Feridun Fikri Şentürk aileleriyle katıldı.

GELENEK HALİNE GELECEK

Bursa Artvin Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran, vakıf olarak bu sene Yıldırım Meskenspor Tesisleri´nde iftar programı düzenlediklerini belirterek, “Vakfımız 1996 yılında kurulmuş olup, belirli bir süreçten geçtikten sonra 2008-2009 öğretim yılında başlamak üzere her yıl düzenli burs verilmeye devam edilmektedir. Bununla birlikte vakfımız her Ramazan öncesi siz hayırsever konuklarımız ve vakıf yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine erzak paketleri dağıtılmaktadır. Hayırseverler bilsinler ki verdikleri her kuruş hayır, hasenat işine harcanmaktadır” ifadelerini kullandı. Başkan Başaran, Yıldırım İlçesinde yapmış oldukları halka açık iftar organizasyonu bundan sonraki yıllarda diğer ilçelerde gelenek haline getireceklerini de söyledi.

Bursa Artvin Federasyon Başkanı Suat Özkan, Bursa Artvin Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran, Eski Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Uçak Mühendisi Selçuk Yıldırım, Eski Köy hizmetleri İl Müdürü Adnan Geres‘de geceye katılan konuklar arasındaydı