20/Temmuz/2015, 15:17 -
İFTAR ŞÖLENİ

Halka Açık İftar Şöleni Yapıldı

Her yıl bağışçılarımıza yönelik olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde değişikliğe giderek, bağıoşçılarımızla birlikte halka açık olarak iftar yemeği düzenledik ve 10.07.2015 Cuma günü kalabalık bir toplulukla şölen havası içinde gerçekleştirdik.
     Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan değerli davetlilere, çevre sakinlerine, oranizasyonumuza destek ve hizmet veren Alakart Yemek Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Salim Usta ve çalışanlarına ile Mesken Spor tesisleri İşletmecisi Şeref bey ve çalışanlarına teşekkürlerimizi arz ederek, Konuyla ilgili olarak, Vakıf Başkanı Osman Nuri Başaran katılımcılara hiataben; vakıf olarak bu sene Yıldırım Meskenspor Tesisleri´nde iftar programı düzenlediğimizi belirterek, “Vakfımız 1996 yılında kurulmuş olup, belirli bir süreçten geçtikten sonra 2008-2009 öğretim yılında başlamak üzere her yıl düzenli olarak burs verildiğini, Bununla birlikte vakfımızın her Ramazan öncesi siz hayırsever konuklarımız ve vakıf yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine erzak paketi dağıtıldığını ve zaman zaman ihtiyaç sahiplerine maddi yardımda bulunulduğunu, ayrıca Hayırseverler bilsinler ki verdikleri her kuruşun hayır- hasenat işlerine harcandığını bu vesile ile Vakfımıza bağış ve yardım yapmaktan kendilerini alıkoymamalarını” istedi.
      Başkan Başaran, Yıldırım İlçesinde yapmış oldukları halka açık iftar organizasyonunun aynısını bundan sonraki yıllarda diğer ilçelerde yaparak bunu gelenek haline getireceğiz dedi.

İFTAR ŞÖLENİ