17/Aralık/2015, 17:18 -
YEMEKLİ TOPLANTI

Vakıf Yönetimi İle Bürokratların Buluşması

Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Osman Nuri Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerinin finanse ettiği yemekli toplantı Yusufeliler derneği salonunda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Tek amaç, Vakfımız hakkındaki asıl bilgileri Bursanın Kamu ve Kuruluşlarındaki üst yöneticilere bizzat sunmak, tanışmak ve farkındalık yaratmaktır. Bu çerçevede Başkan Osman Nuri Başaran Vakfımız hakkında genel bir bilgilendirme konuşması yaptı.

Bu yemekli toplantıya, Bursa Bürokrasisinin üst düzey yöneticileri, artvinli yöneticiler, eski başkanlar ve bir şekilde Vakfımıza yakın hissettiğimiz bürokratlar davet edildi. Bu davete katılım oranı yüksek oldu.

Katılımcılara teşekkür ederiz.

BÜROKRATLAR İLE TOPLANDIK