28/Mart/2016, 15:45 -
OLAĞAN GENEL KURUL

20.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TOPLANDI

BURSA ARTVİN VAKFI 20. OLAĞAN GENEL KURUL 2.TOPLANTISI 27.03.2016 PAZAR GÜNÜ YILDIRIM BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. SAKİN GEÇEN GENEL KURULDA İKİ BAŞKAN ADAYI YARIŞTI. SEÇİM SONUCU MEVCUT BAŞKAN OSMAN NURİ BAŞARANIN LİSTESİ 195 OY, ERGÜN ÖZÇELİK LİSTESİ 96 OY ALDI. OSMAN NURİ BAŞARAN VE EKİBİ YENİ DÖNEMİ YÖNETMEYE HAK KAZANDI. SEÇİM SONUCUNDA HER İKİ BAŞKAN ADAYI BİRBİRİNİ TEBRİK ETTİ. BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI İLE YÖNETİM DÖNEMİ İÇİNDE BİRBİRİLERİNE DESTEK OLACAKLARI SÖZÜNÜ VERDİLER.

OSMAN NURİ BAŞARAN GENEL KURULA YAPTIĞI KISA  KONUŞMASINDA “DEMOKRATİK TAVIR GÖSTEREN ÜYELERİMİZE, BANA VE YÖNETİM KURULU ADAYI ARKADAŞLARIMA TEVECCÜH GÖSTEREREK SEÇİLMEMİZİ SAĞLAYAN ÜYELERİMİZ İLE GENEL KURULDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNARIM. YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR. TÜM ÜYELERİMİZLE VAKFIMIZI DAHA ETKİN BİR HALE GETİRECEĞİMİZE İNANIYOR, SAYGILARIMI SUNUYORUM”DEDİ.

YENİ YÖNETİM (ASİL) ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;

1.OSMAN NURİ BAŞARAN