24/Mayıs/2016, 13:38 -
İNEGÖL ZİYARETİ

İnegölde Dernekler Ziyaret Edildi

VAKIF YÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN NURİ BAŞARAN, BAŞKAN YARDIMCISI EROL YILDIRIM VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ AYHAN ÖZDEMİR ZİYARET ETKİNLİĞİ ÇERÇEVESİNDE İNEGÖLDE BULUNAN HEMŞERİ DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİLER. SIRASIYLA ARTVİN ŞAVŞATLILAR DERNEĞİ ZİYARETİNDE BULUNDULAR. EKİBİMİZİ DERNEK BAŞKANI SAYIN DURMUŞ AYDIN BEY KARŞILADI VE AĞIRLADI. YİNE DURMUŞ AYDIN BEYİN REFAKATİNDE İNEGÖL ARTVİN KÜLTÜR DERNEĞİNE GİDİLDİ. ORADA DA DERNEK BAŞKANI KEMAL TORUN BEY EKİBİMİZİ KARŞILADI VE AĞIRLADI. ORADAN DA İNEGÖL KAFKAS FOLKLOR VE KÜLTÜR DERNEĞİNE GİDİLDİ. EKİBİMİZİ DERNEK BAŞKANI ÖMER DEMİRTAŞ BEY KARŞILADI VE AĞIRLADI.

HER DERNEK BAŞKANI İLE AYRI AYRI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU. TOPLUMA YARARLI GİRİŞİMLERDE İŞBİRLİĞİNE GİDİLMESİ UYGUN BULUNDU. EKİBİMİZ BU ZİYARETLERİNDEN MEMNUNİYETLE AYRILDILAR. ZİYARETLERİN SIKLAŞTIRILMASINA KARAR VERİLDİ.

İNEGÖL ZİYARETİ

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ