26/Mayıs/2016, 13:59 -
SKT-LERDEN ZİYARET

SKT-ler Vakfımıza Ziyarete Geldiler

BURSAMIZIN HATIRILI SAYILIR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN ARSİYAT DERNEĞİ BAŞKANI HÜSEYİN ERTAŞ ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ART-KAF FEDERASYONU BAŞKANI SUAT ÖZKAN ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BATUMLULAR DERNEĞİ BAŞKANI İLHAN ASLAN ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, VAKFIMIZIN ÇİÇEĞİ BURNUNDA YENİ BAŞKANI OSMAN NURİ BAŞARAN ve YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GELDİLER. ZİYARET ESNASINDA BAŞKAN OSMAN NURİ BAŞARAN VE EKİBİ HAZIR BULUNDU. TEBRİKLER KABUL EDİLDİ. ZİYARETE GELENLERE ÇAYIN YANI SIRA 2.BAŞKAN EROL YILDIRIM BEYİN EŞİ MEMNUNE HANIMIN HAZIRLADIĞI KETELERDEN İKRAM EDİLDİ.

ZİYARETTE BUNDAN SONRA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDİLMESİ HUSUSUNDA GÖRÜŞ BİRLİĞİNE KARAR VERİLDİ. ORTAK BİR KOMİSYON OLUŞTURULMASINA, BU KOMİSYONUN ORTAK PROJE ÜRETMESİNE VE BU PROJELERİN HAYATA GEÇİRİLMESİNDE BİRBİRİLERİNE DESTEK OLUNMASI ÇERÇEVESİNDE ÖNEMLİ BİR ADIM ATILMIŞ OLDU. YAŞADIĞIMIZ YER OLAN BURSA'YA ÇOK FAZLA KATKI SAĞLAMAMAMIZA RAĞMEN, YETERİ KADAR SÖZ SAHİBİ OLMADIĞIMIZ GÖRÜŞÜNDE BİRLEŞİLDİ. HER SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ KENDİ ÜZEDRİNE DÜŞEN GÖREVLERİNİ YAPARKEN DE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDİLMESİ GÖRÜŞÜNDE KARAR KILINDI.

SKT-LERİN VAKFIMIZI ZİYARETİ

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ