20/Haziran/2016, 15:32 -

Bu Vakıf Alkışlanır

İhsan Aydın  02/06/2016

Bu Vakıf Alkışlanır

Bursa'nın iyi çalışan vakıflarından biri.

Elde ettiği gelirinin çok büyük bölümünü hayır-hasenat ve eğitim işlerine aktarıyor.

Dün Bursa Artvinliler Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran ile görüştüğümüzd,e yeni bir hayır işinden haberdar olduk.

Vakıf, her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan erzağı dağıtma işini bu yıl da başlatmış.

Başkan Başaran, “Bursa ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bu sene bin koli erzak dağıtacağız. İlk parti erzaklar elimize ulaştı” diyor.

Dağıtımda kimseye ayrım yapmadıklarını da anlatan Başaran, burs işinde olduğu gibi bu konuda da kapıya geleni boş çevirmediklerini belirtiyor.

Başaran, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde Bursa'nın 17 ilçesindeki ilkokullara kırtasiye setidağıtacaklarını da sözlerine ekliyor.