10/Kasım/2016, 10:01 -
10 KASIM 1938

Mustafa Kemal Atatürk

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 78. yıldönümünde onu ve silah arkadaşlarını bir kez daha özlemle, minnetle, ve rahmetle anıyoruz. Dünyaya örnek olmuş büyük liderimiz için matem günü değil, fikirlerine sadakat günüdür. 10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, hiçbir zaman tazeliğini yitirmeyecek fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görülmelidir.

Demokratik, laik ve çağdaş değerlerden oluşan kişiliğindeki bütünleştirici kimliği ve bilimi kılavuz edinmiş olan anlayışı ile Atatürkçü Düşünce Sistemi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini milleti ile sonsuza denk bölünmez bütün olarak yaşatacak en büyük ateşleyici güçtür.

Mustafa Kemal atatürk'ü minnet, saygı ve özlemle anıyoruz.