16/Şubat/2017, 16:39 -
2023-e MEKTUP

2023-e Mektup Etkinliği

Türkiye Cumhuriyet'inin kuruluşunun 100.yılını kutlamaya 6 yıl kadar kısa bir zaman kaldı. Vakıf olarak'da 100.yıla özel olarak bir etkinlik yapmak adına fikir sahibi Başkan Yardımcısı Eğitimci Erol Yıldırım önderliğinde "2023'e Mektup" etkinliği başlamıştır. Bir süre devam edecek olan bu etkinliğe Vakıf Yönetimi, Kadın Kolları, üyeler, hemşerilerimiz, öğrenciler ve Bursalı dostlarımız katılmaktadırlar.

2023'e Mektup etkinliğinin amacı; Katılanların Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Vakıf ve Ülkemiz yönetimlerinden beklentileri, istekleri ve dileklerini bilmek ve bu yönde çalışmalar yaparak ilerlemek, bu mektupları bir kitap haline getirip bu fikirleri bir anı olarak ilerikik nesillere aktarmaktır. Bu projemizde, herkesim tarafından kabul görmüş, yerel basın köşe yazarları da kaleme alarak kamuoyunu haberdar etmişler.

2023'e Mektup etkinliği mektuplarını, Vakıf Merkezinden istiyebilirsiniz veya gelip alabilirsiniz. Bu mektubu herkes yazıp bu etkinliğe katılabilmektedir. Herkesi bu etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

2023-E MEKTUP

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ