31/Ekim/2011, 01:11 -
Arsiyad Ziyareti

Arsiyad vakfımızı ziyaret etti Artvin Sanayici, İşadamı, Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları Derneği (ARSİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demiröz, Bursa’daki hemşehrileri ve Bursalılar için çalıştıklarını söyledi.

BURSA –

Artvin Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, ARSİYAD’ı ziyaret ederek birlikte yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yapılan seçim ile yeni başa gelen Artvin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Şahin ve üyelerinin yaptığı ziyarette konuşan ARSİYAD Başkanı Mahmut Demiröz, Bursa’da yaşayan Artvinliler’in bundan sonraki süreçte çok daha aktif olarak çalışacağının altını çizdi. Bursa’da varlığını sürdüren hali hazırda tam 28 Artvin derneğinin bulunduğunu hatırlatan Demiröz, dernekler arasındaki ilişkilerin geçmiş dönemde zayıf olduğunu ancak yeni dönemde birlikte çok daha iyi iletişim içerisinde olacaklarını kaydetti. Ferdi değil, birlikte çalışmaktan yana olduklarını vurgulayan Demiröz, “Aynı kültürü ve aynı geçmişi paylaşan Artvinliler olarak, Bursa ve Bursalılar için çalışmaktan mutluluk duyacağız. Burada yaşıyoruz ve burada kazanıyoruz. Bizim asli görevimiz Bursa’da yaşayan hemşehrilerimize destek olmaktır. Ancak bunun yanı sıra Bursa için de elimizden gelen çalışmayı yapmak için kararlıyız” dedi.

“BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ”

Bursa için ellerinden gelen çalışmayı yapmak istediklerini söyleyen Artvin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Şahin ise yeni dönemde çok daha yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini kaydetti. diğer Artvin dernekleri ile ortaklaşa çalışarak Bursa ve Bursalılar için projeler üreteceklerini ifade eden Şahin, “Vakıf olarak yapacağımız çalışmalar da yatırımlar da Bursa için olacaktır. ARSİYAD ile önümüzdeki

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ