20/Kasım/2012, 02:06 -
ÖĞRENCİ BURSU İLK ÖDEMESİ GERÇEKLEŞTİ.

Öğrencilerin Burs Bedelleri Kasım Ayında Ödendi

Vakfımız 2012-2013 yılı eğitim öğretim döneminde 100 yüksek öğrenim öğrencisine ve 10 ilköğretim öğrencisine burs bedelini Kasım ayının 15 inde ödemelerini gerçekleştirmiştir. Başkan Güngör ŞAHİN "Öğrenci kardeşlerimize burs vererek maddi anlamda destek olunmaya çalışıldığını, bursu alan öğrencilerinde bundan yararlanmasını ve hayata bir an önce atılmak için çok çalmalarının gerektiğini, şu an için 100 yüksek öğrenim gören ve 10 ilköğretimde okuyan çocuklarımıza burs verilebilindiğini, önümüzdeki senelerde bu sayının yükselmesi için gerekli çalışmaların yönetimce şimdiden yapıldığını " ifade etmiştir. Öğrencilerimize 2012-2013 yılı eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini dileriz...

Artvin Vakfı Yönetim Kurulu