20/Aralık/2012, 02:16 -
ONLİNE BAĞIŞ

Web Sitemizde Online Bağış Yapmak

Değerli Üyelerimiz, Hemşerilerimiz ve ziyaretçilerimiz,

Vakıf yönetimi olarak bağışçılarımıza kolaylık olması doğrultusunda önemli bir adımı gerçekleştirmiştir. Bu çerçevede web sayfamızın sağ üst köşesine kredi kartı vasıtasıyla emniyetli bir şekilde online bağış yapılabilir duruma getirilmiştir. Ayrıca hemen altında havale yoluyla bağış yapabilmek için TL, DOLAR ve EURO hesaplarımız IBAN numaraları yazılmıştır. Bu hesaplara da bağış yapılabilir.

Vakfımız 2012-2013 yılı eğitim öğretim döneminde çoğunluğu üniversite öğrencisi olmak üzere 115 öğrenciye burs vermektedir. Burs alan öğrencilerimiz yurdumuzun çeşitli yörelerindendir. Vakfımız sadece Artvinlilere değil Bursa'da yaşayan her muhtaca ulaşmaya çalışmakta ve bunu hedef haline getirmiştir. Burs için ödenek yapılan bağışlar ve vakıf gelirleriyle karşılanmaktadır. Bu anlamda, yapacağınız bağışların her kuruşu ihtiyaç sahiplerine gitmekte ve vakıf senedinde yazılı görevleriyle ilgili harcanmaktadır. Bu nedenle, bağış yapmanın azı çoğu olmaz düsturu ve damlaya damlaya göl olur prensibiyle az veya çok demeden bağışlarınızı bekliyoruz. Yönetimimizin çalışmalarıyla, sizlerin de bağışlarınızla gelirlerimizi artırabilirsek daha çok öğrenciye burs ve ihtiyaç sahiplerine yardım verebilme şansını yakalayacağımıza inanıyoruz. Saygılarımızla,

Artvin Vakfı Yönetimi