01/Mart/2013, 01:54 -
BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

VAKFIMIZA BAĞIŞTA BULUNANLARA TEŞEKKÜRLER

Sayın Bağışçılarmıza,

Vakıflar, kendi kazançları dışında vakfedenler tarafından yapılan nakdi yardımlar ile yaşamlarını sürdürürler. Vakıflar sivil toplum kuruluşu olmakla birlikte, diğer oluşum sivil toplum kuruluşlarından farklı özellikler taşımasıdır. Vakıflar, bulundukları sosyal ortamda yaşayanların ihtiyaçlarını gidermede, burs vermede ve bulundukları şehirlerin kalkınmasında, sosyal etkinliklerinde önemli rol alırlar. Bağışlar bu nedenle çok önemlidir. Sizler tarafından bilinmelidir ki, bu vakıf adına yapacağınız her bağış, hayır işlerinde kullanılmakta, hayrı olmayan hiç bir yerde bir kuruş harcanmamaktadır.

Bu çerçevede, Vakfımız ve yönetimimize göstermiş olduğunuz güven duygusuyla web sayfamızda bulunan Bankaya ait webpos ile online olarak yaptığınız bağışlar için sizlere sonsuz teşekkürler ederiz.

VAKIF YÖNETİM KURULU