14/Mart/2013, 16:24 -
TIP BAYRAMI

14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

İnsan sağlığına hizmet eden siz doktorlar ve sağlık çalışanlarımız, Dünyadaki en kutsal mesleklerden birini icra etmektesiniz. Karşılaştığınız türlü güçlüklere aldırmadan, gece-gündüz, tüm gayret ve özverinizle insan sağlığı için görevinizi yapmaktasınız. Sağlık çalışanlarına yönelik yapılan şiddeti esefle kınıyoruz.

Kıymetli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız,

Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak, sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımızı sunar, Mustafa Kemal Atatürk`ün `Beni Türk hekimlerine emanet ediniz` sözüyle onurlandırdığı, güven duyduğu ve tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış Dünyada aranır hale gelmiş hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ederiz.