12/Mayıs/2013, 14:31 -
ANNELER GÜNÜ

Annelerimizin En Anlamlı Günü

Annemiz, onun için daha ilk yazı yazılmaya , okunmaya başladığı tarihten bu yana yazılmaya ve okunmaya başlamış olan, onun değerinden, faziletinden, fedakarlığından, iyi yürekliliğinden bahse konular taaaa.. bu zamanlara kadar gelmiştir. Annelerimiz hakkında yazılanların bir tekinin bile gerçek dışı olduğu kabul edilemez. Ancak, bu değerler ve güzel sözlere yaşantımızda da yapalım, yaşıyalım ve yaşatalımki bir değeri olsun. Yılın her günü annelerimizdir. Bu Anneler günü sadece sembol olarak görülmeli, Annesini unutanlara, hatırlama ve görevlerini yerine getirme fırsatı yaratır düşüncesiyle.....

Annelerimizi sevelim, onlara saygı gösterelim, onları unutmayalım.

ANNELERİMİZİN BU GÜZEL GÜNÜ KUTLU VE ONLAR İÇİN BAYRAM OLSUN......