22/Ekim/2013, 17:05 -
KADIN KOLLARIMIZ YARDIMDA EN ÖNDE

Kadın Kollarımız Yardımlarına devam ediyor.

Vakfımızın çalışkan ve özverili Kadın Kolları Başkan ve üyeleri titiz bir çalışma ile tesbit ettikleri yardıma muhtaç bir aileye yardım etmek için hazırlık yapmış, aileyi tespit etmiş ve daha önce yaptıkları gibi yardım yapmaya her zaman devam edeceklerini göstermişlerdir. Bu faaliyet kapsamında bir araya gelen Vakıf Genel Sekreteri İsmet Aydın, Kadın Kolları Başkanı Halide Subaşı, Üyeler ; Şaziye Mustafaoğlu, Suna Hamzaoğlu, Nedime Önel, Bahtinur Avcı, Zayide Usta Millet mahallesinde ikamet eden yardıma muhtaç aileyi ziyaret etti. Ailenin annesi Kezban Balcı tarafından gelen heyet hoş sohbet ortamında ailesi ve geçimleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Aile reisinin zaman zaman iş bulduğunda çalışabildiğini, üç çocuklarının olduğunu, üçününde okula gittiklerini, bir kızlarının sağlık sorunlarının bulunduğunu ve ekonomik zorluklar içinde bulunduklarını dile getirdi.

Genel Sekreter İsmet Aydın "elimizden geldiği kadar bu yardımların aralıksız devam edeceğini, yardımlarıda çoğaltmak içinde bazı çalışmalar yapacaklarını" ifade ettikten sonra, Kadın Kolları Başkanımız Halide Subaşı'da "Vakıfların ve onları yönetenlerin görevlerinin muhtaçları tesbit edip yardımda bulunmak, burs vermekdir. Gelirlerinin uygun yerlerde ve uygun insanlara yardımda bulunmak suretiyle harcama yapmakdır. Ancak, bu yardımların daha çok aileye gidebilmesi Vakıfa yapılacak yardımlarla eşdeğer olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle, hemşerimiz olsun olmasın vakfın farkında olan herkesin daha çok yardım yaparak, bir hayır kurumu olan Vakfımızın güçlenmesine yardımcı olunmalıdır." dedi.

Daha sonra hazırlanan iki koli yiyecek yardım paketi ve bir miktar para, Kadın Kolları başkanı ve üyelerce Keziban Balcı'ya teslim edildi. Bir müddet daha sohbet devam etti. Çocukların üniversiteli olması halinde burs konusunda yardımcı olunabileceği söylendikten sonra aileye veda edildi.

KADIN KOLLARI YARDIM ETKİNLİĞİNDE