25/Ekim/2013, 17:01 -
VAKIF YÖNETİMİNDEN YENİ VALİYE ZİYARET

Vakıf Yönetiminden Bir Heyet Yeni Valiye -Hoşgeldin- Ziyaretinde Bulundu

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Şahin, 2.Başkan Osman N.Başaran, G.Sekreter İsmet Aydın, Yön.Krl.Üyesi Cemil Ocak ve Yön.Krl.Üyedi Yüksel Köse'den oluşan bir heyet,  Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Son valiler kararnamesiyle Van’dan Bursa’ya tayin olan Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret eden Güngör Şahin Başkanlığındaki heyet, yeni görevinde başarılar diledi...

Ziyaretin tanışma faslından sonra, Vakıf Başkanı Güngör Şahin, yönetime seçildikleri tarihten itibaren gerçekleştirdikleri faaliyetleri, kazançları, yardımları ve çok sayıda öğrenciye verilen bursları ve kültürümüzü yaşatmak için verdikleri mücadeleyi anlattı. Vakıfdan, Artvinliler ile Bursa'da yaşayan herkesin hizmet aldığını ifade etti.

Vakfın, Artvinliler için çok iyi bir kurum olduğunun altını çizen Sayın Vali Münir Karaloğlu,  kültürlerin yaşatılmasının bir zorunluluk olduğunu, yaşanılan yerdeki halkla bütünleşerek yaşanılması ve hizmetin verilmesi gerektiğini ifade etti. Vakıf Başkanı Güngör Şahin'de Bursa'da yapılacak her türlü sosyal faaliyetlerde bulunmak istediklerini ve anlamda Vakfımızın üzerine düşen bir görev olursa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

VALİLİK ZİYARETİ