Artvin Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Yazarlar

VAKIF DUASI VE BEDDUASI

16/Eylül/2012, 02:18

Vakıflarda üye olmak yönetimlerde görv almak yüzde yüz gönüllük esaslıdır. Bu yerde ve yerlerde rant veya çıkar sağlamak için bulunulmaz. Bu niyetle bulunanlar içinde, başlıktan da anlaşılacağı üzeri bunu kötüye kullanan üye veya yöneticelere atfen Osmanlı zamanında yazılmış dua ve bedduayı yayınlanmıştır. Vakfedenler için nasıl hayırlı bir iş olduğunun yanında, vakıf mallarını veya paralarını yanlış ve yersiz kullanımlarından dolayıda nasıl bir beddua ile karşılaşılacağı gözler önüne serilmek suretiyle ilgililerin dikatinin çekilmesi amaçlanmıştır.

Vakıf Duası vakfedenlerin ve bu işe gönül verenlerin üzerine olsun.

Artvin Kültür ve Yardımlaşma Vakfı
 Artvin Kültür ve Yardımlaşma Vakfı internet sitelerinde yayınlanan haberler ve köşe yazılarının tüm hakları Artvin Kültür ve Yardımlaşma Vakfı sitesine aittir. Kaynak gösterilerek dahi haberin veya köşe yazısının tamamı yazılı izin alınmaksızın kullanılamaz. Sadece alıntı yapılan haberin veya köşe yazısının bir bölümü, alıntı yapılan habere/yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.
ÖNCEKİ YAZILARI