HAKKIMIZDA

Vakfımız 1996 yılında Dt.Yavuz YENİDÜNYA önderliğinde Bursa'da bulunan hemşeri dernek başkanları, bürokratlar ve iş adamlarının destekleriyle Fevzi Çakmak caddesinde faaliyetine başlamıştır. Kurulduğu 1996 yılından bu güne kadar sırasıyla Dt.Yavuz YENİDÜNYA, Prof.Dr.Halis ERTÜRK, Nazım SERHATLI, Osman ÇELİK ve Güngör ŞAHİN Vakıf Başkanlığı görevini üstlenmişler, halen Vakıf Başkanlığı görevini Osman Nuri BAŞARAN yürütmektedir.

Faaliyetleri : Vakıf senedinde yazılı faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu çerçevede, yüksek öğrenim gören öğrencilere burs vermekte, yardıma muhtaçlara yardım etmekte, sorunları olanların sorunlarının çözümünde yardımcı olmaktadır. Sosyal etkinliklere katılmakla birlikte, hemşeri derneklerinin düzenlemiş olduğu etkinliklere maddi manevi destek olmaktadır. Bursa ilimizin sosyal etkinliklerinde rol almakta ve Artvin ilinin ve insanlarının tanıtımında üzerine düşeni yapmaktadır.

Vakfımız bir anlamda birleştirici ve bütünleştirici olmaya çalışmakta ve bununla ilgili olarak ileriye dönük projeler üretmektedir.

Vakfımız sahibi olduğu Demirtaşpaşa Mah. İnönü Cd. Yuvam İşhanı Kat.2 Daire. 213 (130 m2) osmangazi / Bursa adresinde faaliyetini sürdürmektedir.

Bu sayfa 3499 defa görüntülenmiştir.