AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

• AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Vakfımız Kadın Kollarının bir etkinliği olarak düzenlenen ve geleneksel hale gelen Aşure Günü etkinliği geçtiğimiz Cumartesi günü Vakıf merkezimizde gerçekleştirildi.

Etkinliğimize, çok sayıda üyemiz, Bursa içinden ve ilçelerinden dernek başkanları, misafirler, siyasi partilerimizden Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Teşkilatından ilçe başkanı ve bir grup, yine Saadet partisi Gürsu İlçe başkanı, yöeticileri, üyeleri ve Gürsu Belediye Başkan adayı Salih Kocatepe katıldılar.
               Vakıf Başkanı Güngör Şahin ve diğer hazır olduğu ve gelen misafirleri karşılamak , ağırlamak ve uğurlama konularında titiz davrandıkları gelen herkesin memnuniyet içinde oldukları görüldü. Aşure günü etkinliği ile hrmşerilerin bir araya gelmesi ve hoş sohbet içinde fikir teatilerinde bulunması, eskilerin yad edilmesi görülmeye değerdi.
                Gelen misafirlerimiz, Aşure günümüze iştirak etmekten duydukları memnuniyeti kısa konuşmalarla dile getirdiler. Kadın kolları Başkanı Halide Subaşı' da, güne iştirak ettikleri için çok teşekkürlerini ve her zaman yapılan etkinliklerde aralarında bulunmaları temennilerini iletti.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.