CHP OSMANGAZİ-DEN ZİYARET

  • CHP OSMANGAZİ-DEN ZİYARET

   2014 Yılının ilk aylarından 30 Mart da yapılacak yerel seçimler nedeniyle, partili olsun olmasın tüm belediye başkan aday adayları, adaylar çalışmalarına çoktan başladı. Bu anlamda mahalle toplantılarının yanında sivil toplum örgütleride bir bir ziyaret edilerek seçimlerde destek arayışlarını sürdürdüler.

                Osmangazi ilçesinin belediye başkan aday adayı olan Cumhuriyet Halk Partili Erkan Aydın, CHP Osmangazi ilçe başkanı İsmet Karaca, ilçe yöneticileri ve partililer Vakfımıza ziyareti gerçekleştirdiler. Vakıf Başkan ve Yöneticilerin çoğunlukta olduğu ziyaret hoş sohbet, karşılıklı bilgi alışverişi ve tavsiyeler üzerine yoğunlaşarak sürdü. Ziyaretin başlamasından hemen sonra söz alan Vakıf Başkanı Güngör Şahin "Bütün siyasi partilere aynı mesafede olduklarını, her bir adayın bizim için değerli olduğunu, 2014 yılında yapılacak yerel seçimleri önemsediklerini ve bu seçimlerde Artvin Vakfının, Federasyonun ve Arsiyad'ın bir güç olduğunun görüleceğinin altını çizdi. Artvinlilerin bu güne kadar yaşamlarını sürdürdükleri yerlere katma değer sağladıklarını, uyum içinde yaşadıklarını ve ayrımcılığa karşı olduklarını ve bu seçimlerde nasıl bir yol izleneceğini ise gelişmelere göre yönetim kurulunun alacağı kara doğrultusunda hareket edilecektir." dedi ve belediye Başkan aday adayı Erkan Aydın'a başarılar diledi ve geldikleri için teşekkürlerini arz etti.
                 CHP Osmangazi ilçe başkanı İsmet Karaca'da, Belediye başkan aday adayını tanıttıktan sonra partilerinin hedeflerinden ve yapılan seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı ve sözü  Belediye Başkan aday adayı Erkan Aydın'a bıraktı. Aydın "Uzun süre sivil toplum örgütlerinde başkanlık ve yöneticilik yaptığını sorunlarına vakıf olduğunu yinede bu ziyaretler vasıtasıyla yeni sorunlardan haberdar olmayı ve çözüm yollarını aradıklarını ve bunun ileride faydalarından ve seçimi kazanması halinde Bursa Osmangazi'yi halkıyla, sivil toplum örgütleriyle birlikte yöneteceklerini ifade etti ve destek istedi."
                 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.