OLAĞAN GENEL KURUL-2014

  • OLAĞAN GENEL KURUL-2014

           Vakfımızın 16.genel kurulu Yıldırım Barış Manço Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Kongerinin açılışında Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve arkasından İstiklal marşı çoşkuyla söylendi. Kongre Artvin yöresi halk oyunları gösterisi ile başladı. Genel kurula çok sayıda siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplumkururluşlarının yöneticileri ve vakıf ortaklarımızın katılımları ile kalabalık bir ortamda yapıldı.Açılış konuşmasını Başkan Güngör Şahin yaptı. Daha sonra CHP Millet vekili İlhan DEMİRÖZ duygu ve düşünceleri için söz verildi.
             Genel Kurulu yönetmek üzere divan başkanlığı ve üyeleri için adayları gösterildi ve yapılan oylama ile divan Başkanlığına Servet BÜYÜKPOYRAZ ve iki katip üye seçilmiştir. Yönetim kururlu üyesi Yüksel Usta tarafından faaliyet ve denetim raporları  okundu. eski yönetimin ibrası oy çokluğu ile kabul edildi.
                 Yeni dönem için Güngöe Şahin ve listesi tek liste olarak seçime aday oldu. Yapılan oylama sonucunda oy çokluğu ile aşağıda isimleri yazılı vakıf ortakları 2 yıllığına yönetime seçildiler.
                  Seçimlerin sonunda tekrar Başkanlığa seçilen Güngör Şahin Vakıf Ortaklarına teşekkürlerinin ve projelerini aktardı.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

1
GÜNGÖR ŞAHİN
2
ORHAN ÖZCÜ
3
OSMAN N. BAŞARAN
4
YÜKSEL KÖSE
5
CEMİL OCAK
6
İSMET AYDIN
7
YÜKSEL USTA
8
BEKİR KESKİN
9
ŞENOL GÜMÜŞKAYA
10
HALİDE SUBAŞI
11
AYLA YILMAZ
12
NECATİ KILIÇ
13
HURİYE CANAN TUNAR
14
ÖZNUR TOPÇU
15
MUSTAFA ALKAN
16
ADİL PEHLİVAN
17
ORHAN ASLAN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.