ARTVİN VAKFI BURSA HAKİMİYETTE

• ARTVİN VAKFI BURSA HAKİMİYETTE

Serkan İNCEOĞLU - BURSA HAKİMİYET

ARTVİN VAKFI'NA  ‘BAŞARAN’ BAŞKAN!

Yerel aktif sivil toplum kuruluşlarından Bursa Artvin Vakfı’nın varlığı ve faaliyeti, hem kendi yöresinin insanı hem ortak kentlilik bilinci hem de kent açısından, özel anlam taşıyor.
Bursa Artvin Vakfı’nın başkanlığını bırakan Güngör Şahin’in CHP’den adaylığı konuşulurken, yerine de Genel Sekreter Osman Nuri Başaran getirildi.

Tanınmış Zafer Ekmek Fırını’nın sahibi, daha önce AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu ve Osmangazi Belediye Meclisi’nde üyeliklerinde bulunan Başaran, hizmet bayrağını teslim aldı.
Eğitim bursu ve ihtiyaç sahiplerine destek sağlayan Bursa Artvin Vakfı, sosyo-kültürel görev ve misyonuyla nice önemli ve başarılı yeni çalışmalar yapacaktır.

Bursa Artvin Vakfı, yöreselliğin yanı sıra, ortak kentlilik bilinci ve sorumluluğunu da yerine getiren başarılı bir hemşeri örgütlenmesidir.

Yönetim dönemiyle…
Başaran, yöre insanı ve tüm kentlisiyle, birlik ve beraberliği, yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendiren farklı, yeni düşünce ve adımlarla kendisinden söz ettirecektir.