YAZ YAYLA ŞENLİKLERİ

• YAZ YAYLA ŞENLİKLERİ

Haziran ayı ile birlikte yaza merhaba dediğimiz bu günlerde Artvinli derneklerimiz hummalı bir çalışma içerisindeler. Haziran ayının ilk haftasında Ramazan ayıda başladığından sıkışıklık olmaması için erkenden dernek etkinliği çerçevesinde yayla şenlikleri başlatıldı. Bu hafta sonuda dört yaylada dört farklı derneğin düzenlediği etkinliklere vakıf yönetimi olarak katkı koymak adına katıldık. Etkinliklerine gittiğimiz Dernek Başkanları bizleri çok iyi karşıladı ve ağırladılar. Etkinliklerine katıldığımız dernekler ve başkanları ; Ardanuçlular Derneği Yayla Şenliği Tuzaklı Köyünde Başkan Metin aydın, Gürsu Yusufeliler derneği Yayla Şenliği Alaçam Köyü yaylasında Başkan Feyyaz Demir ve Bertalılar Derneği Karapınar Aral Mesire alanında Başkan Ali Kılıçer .

Yukarıda konu edilen yayla şenliklerine vakıf yönetiminden Başkan Osman Başaran, Başkan Yrdç Erol Yıldırım, Genel Sekreter İsmet Aydın, Orhan Aslan, Bekir Keskin, Düşünsel Şentürk, Ahmet Yılmaz, Ayhan Özdemir, Önceki yönetimden Adil Pehlivan ve Ayla Ünal Yılmaz (Kadın Kolları Başkanı) Katılım da bulunduğumuz yayla şenlikleri ile kültürümüz işlenmeye çalışılmış ması gurur vericidir. Sonraki nesillere aktaracağımız en önemli unsur kültürümüzdür. Böylelikle varlığımız devam edeceği kanısındayız. Bu kültürdür bizi bir arada tutan beraberliğimize katkı koyan. Bu vesile ile Ramazan Ayıda öncelikle Ülkemize ve İslam alemine barış, huzur ve bolluk getirsin.