GÜRSU İLÇEMİZDE İFTAR YEMEĞİ

  • GÜRSU İLÇEMİZDE İFTAR YEMEĞİ

           Bursa Artvin Vakfı olarak geleneksel hale getirdiğimiz halkla iftar yemeğine, bu yıl ev sahibliğini Gürsu Belediyesi yaptı.

             İftar yemeğine ; Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan altuntaş, Ak parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, önceki dönem Gürsu belediye Başkanı Orhan Özcü, önceki dönem Vakıf Başkanı Güngör Şahin, Yusufeliler Dernek Başkanı Abdurrahman Arslan, İnegöl Şavşatlılar dernek Başkanı Durmuş Aydın, Çoruhlular Dernek Başkanı Adil Yavuzaslan, Bertalılar Dernek Başkanı Ali Kılıçer, Bursa Şavşatlılar Dernek Başkanı Murat Aydın, İbrahim aslan, Davutdede Mahalle Muhtarı Hatice Çınar, Vakıf yönetim kurulu üyeleri, özel konuklarımız ile Gürsu Halkı katıldı.

             İftar Başlamadan hemen önce söz alan Başkan Osman Nuri Başaran "Bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğini halkımız ile birlikte yemek Gürsu İlçemize nasip oldu. Bundan büyük mutluluk duymaktayız. Bu hizmet inşallah diğer ilçelerimizde de aksamadan devam edecektir. Biz elde etiğimiz gelirleri öğrencilerimize yani eğitime ve ihtiyaç sahibi insanlara yapmaktayız. Vakfımıza gelen her kuruş titizlikle harcanmaktadır, bundan emin olunuz. Bir çok etkinlikte ben ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarım katkı koyarak yapmaktayız. Gönlümüzden geçen Vakfedenlerin çoğalması ile bizden hizmet ve yardım alanların sayısının artmasıdır. Bu anlamda desteğini esirgemiyen hayırseverler'den Allah razı olsun. Bu iftar etkinliğimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık Beye, Gürsu Belediyesi çalışanlarına, Vakfın ve Gürsu Yusufeliler Derneği Gençlik Kolları ile emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya kadar gelerek İftar Yemeğimizi şenlendiren, bizleri onore eden dostlarımızada çok teşekkür eder saygılarımı sunarım. Afiyet olsun" dedi.

               İftar sonrasında Başkan osman Nuri Başaran ve Yönetim Kurulu üyeleri konuklarıyla tek tek ilgilendi ve sohbet ettiler.
 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.