KAHVALTIDA BULUŞMA

  • KAHVALTIDA BULUŞMA

             Geçtiğimiz günlerde Kadın Kolları Başkanı ve Kadın Kolları üyeleri Yönetim Kurulundaki üyelerin eşlerini, Çekirge Saklı Bahçede sabah kahvaltısı etkinliği ile bir araya getirdi. Bayanların bir araya gelmesinde iki amaç vardı. Vakıf Yöneticisi eşlerinde vakıf faaliyetlerine fiilen katkı vermeleri gerektiğini anlatmak ve kadın kollarına faaliyetlerini sürdürebilmeleri için küçük çapta bir kaynak elde etmekti. Bu amaçlar doğrultusunda bir araya gelindi.

         Kadın Kolları Başkanı Ayla Ünal Yılmaz gruba hitaben yaptığı konuşmasında "Vakfımızın kuruluşundan bu güne kadar gelen hizmetlerinden kısaca bahsetti. Kadın Kollarının yaptığı hizmetlerden anlattı. Bundan sonrası için kahvaltıya katılanların aktif olarak rol almasını ve hizmetleri çeşitlendirmek istediğini söyledi. Konuşmasının sonunda Cumhuriyeti koruma adına canını vererek şehit olanlara rahmet, yaralı olan vatandaşlarımızada Allah'tan acil şifalar diliyerek" konuşmasına son verdi.

              Kahvaltı esnasında ve devamında bilgi alışverişi ve sohbete devam edildi. Kahvaltı sonrası Vakıf Genel Sekreteri İsmet Aydın "bu buluşmanın öneminden ve kadın kollarının vakıftaki rolünden ve kuruluşundan bu güne kadar görev yapan tüm kadınların çok yararlı hizmetler ürettiklerinden bahisle grubun kalabaklaşması ve daha çok kişiyle daha çok insanın derdine derman olmak gerektiğini, bu kahvaltıya katılmakla bu iş te var olduğunuzun anlaşıldığını vurguluyarak afiyet olsun. dedi.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.