BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN YEMEK

• BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN YEMEK

Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu Birlik ve Beraberlik Yemek organizasyonuna Bursa Mv.Emine Yavuz Gözgeç,  Yusufeliler Dernek Başkanı Eğitimci Abdurrahman Aslan, Vakıf Başkanı Osman Nuri Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri Davutdede Mahallesi Muhtarı Hatice Çınar, Artkaf Yönetim Kurulu Üyesi Osman Çelik, Artkaf Kadın Kolları Başkanı Hacer Özyürek ve  davetlilerin katılımı ile Özçelik Et Dünyasında gerçekleştirildi.
         Yemekte konuşan Kadın Kolları Başkanı Ayla Ünal Yılmaz "bu günlerde birlik beraberliğe daha çok ihtiyaç duyuyoruz, bu nedenle buraya katılmış olmanız çok önemliydi. Herkese teşekkür ederim." dedi
          Vakıf Başkanı Osman Nuri Başaran "Her başarılı aile reisinin arkasında bayan vardır ilkesiyle, Vakfımızın ilerlemesinde ve başarısında kadınları rolü çok olacaktır. Bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür eder, davetlilere hoşgeldiniz diyorum." dedi
           Daha sonra söz alan Bursa Mv.Emine Yavuz Gözgeç "aranızda olmaktan mutluluk duydum. İmkanım oldukça daima yanınızdayım. Gelininiz olarak üzerime ne görev düşerse yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi ve yemek organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca Kendilerine bir Artvin ve ilçelerini resmedildiği bir tablo hediye edildi.
          Organizasyonun sunumunu Başkan Yardımcısı Eğitimci Erol Yıldırım yaptı. Daha sonra katılan Yusufeliler Dernek Başkanı Eğitimci Abdurrahman Aslan ve Hacer Özyürek birer teşekkür konuşması yaptılar. Yemek hoş sohbet içinde devam etmiş ve tamamlanmıştır.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.