Partilerde Zaman zaman Vakfımızı ziyaret ettiler

• Partilerde Zaman zaman Vakfımızı ziyaret ettiler

CHP`den Artvin Vakfı`na ziyaret

CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Artvin Vakfı`nı ziyaret etti. Akdoğan`ın yanı sıra meclisi üyeleri Ceyhun İrgil, Bülent Aslanhan, Osman Ayradilli ve Fatma Atay Artvin Vakfı`nın yeni başkanı Güngör Şahin ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulunarak başarılar diledi

Ziyarette konuşan Artvin Vakfı Başkanı Güngör Şahin, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Artvinlilerin Bursa`da çok yoğun olarak yaşadıklarına dikkat çeken Şahin, sivil toplum kuruluşu olarak neler yaptıklarını ve projelerini anlattı. Vakıf olarak başta Artvinliler olmak üzere kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını ifade eden Güngör Şahin, özellikle eğitime önem verdiklerini ve öğrenci burslarını ciddiye aldıklarını vurguladı. CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan da, referandum süreci ile ilgili olarak ilk Artvin Vakfı`nı ziyaret ettiklerini belirtti. Anayasa değişiklik paketinin Cumhuriyetin temel ilkelerini, Atatürk İlke ve İnkılaplarını, demokrasiyi geliştireceğine inanmadıklarını ifade eden Akdoğan,  “Gelecekte bizi karanlığa sürükleyecek maddelere hayır, Türkiye 12 Eylül eşiğini aşmak zorundadır” dedi.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.