Ankara Ziyareti

• Ankara Ziyareti

Bursa Artvinliler Vakfı Gençlik Kolları 14 Kasım 2010 Pazar günü Ankara gezisine çıkıyor. Günübirlik olarak gerçekleştirilecek olan gezide Anıtkabir, Cumhuriyet Müzesi, Mehmet Akif Ersoy Müze Evi gibi yerler ziyaret edilecek.

Bursa Artvinliler Vakfı Gençlik Kollarından yapılan açıklamaya göre 14 Kasım 2010 Pazar günü saat 00:30’da Bursa/Yıldırım’da bulunan Artvinliler Vakfı önünden Ankara’ya hareket edilecek. İlk önce bir dönem ikinci TBMM binası, şimdi ise Cumhuriyet Müzesi olarak hizmet veren bina ziyaret edilecek. Ardından Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı yazmış olduğu Mehmet Akif Ersoy Müze Evine gidilecek. Öğle yemeğinin ardından Anıtkabir’e geçilerek burada bulunan anıt mezar ve müzeler ziyaret edilecek. Anıtkabir dönüşünde Artvin dernekleri ve Göksu parkı gezilerek etkinlik tamamlanacak. Saat 18:00 gibi Ankara’dan Bursa’ya hareket edilecek.

Etkinliğe katılmak isteyen Bursa’da yaşayan Artvinli gençler www.gencartvinliyiz.biz internet sitesindeki iletişim formundan veya info@gencartvinliyiz.biz e-posta adresinden irtibata geçebilir. Araç ve yemek ücretleri katılımcılara ait olacaktır. Ankara’da ikamet eden Artvinli vatandaşlar da yine aynı kanaldan iletişim kurarak etkinliğe ücretsiz olarak katılabileceklerdir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.