OBM de Turgut Demir-e Veda Yemeği

  • OBM de Turgut Demir-e Veda Yemeği

Artvin Öğretmen Evinde 24.10.2011 tarihinde düzenlenen veda yemeğine Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, Bölge Müdür Yardımcısı Mehti Özyer, Artvin Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fehmi Türker, Şube Müdürleri, Orman İşletme Müdürleri, Orman İşletme Müdür Yardımcıları, işletme şefleri ve personel katıldı.
 
Günün anlam ve önemine ait konuşma yapan Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehdi Özyer, Hakkari Çukurca’da şehit olan askerler için yazdığı şiiri okuyup, şehit askerlere ve Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diledi.
 
Artvin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehti Özyer, İnternet ve Portal Şube Müdürü Turgut Demir’e verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederek, plaket vermek üzere Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya’yı takdim etti.
 
Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, Orman Mühendisliğinin yanında bilgisayar konusunda da kendini geliştirmiş olan Turgut Demir’in, Artvin Orman Bölge Müdürlüğünde 31 Aralık 1993-29 Eylül 2011 tarihleri arasında yapmış olduğu görevlerde göstermiş olduğu üstün başarılı çalışmalarından dolayı tebrik edip, başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, plaket ve çalışma arkadaşları tarafından alınan hediyeyi verdi.

Daha sonra İnternet ve Portal Şube Müdürü Turgut Demir konuşmasında, “Ben sizlerle çalışmaktan çok mutluydum, benden yana sizlere helallik geçmiş ise helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin” diyerek herkese teşekkür etti.
 
Artvin Orman Bölge Müdürlüğü ve tüm Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları da, Turgut Demir’e yeni görevinde başarılar dilediler.
 

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.