Bursadaki Artvin Toplantısı

• Bursadaki Artvin Toplantısı

Bursada Faaliyet yürüten derneklerin  birlikte bir güç olma çabaları aralıksız sürüyor. 15 Dernek ile Artvin Vakfı, Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu ve Arsiyad'ın başkan ve Yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Bursada'ki faal Derneklerin dünü, bugünü ve yarını tartışıldı. Birçok renkli fikrin paylaşıldığı toplantının temel konusu ise güçbirliği idi. Sayın Başkanımız Güngör ŞAHİN, Arsiyad Başkan Yardımcısı Niyazi SALMAN, Art-Kaf Başkanı Suat ÖZKAN, Bursa Artvinliler Derneği Başkanı Ömer AYIK, Bursa Hodlular Başkanı Ahmet YILMAZ, Mudanya Artvinliler dernek başkanı Dursun KURTULUŞ, Bertalılar Dernek başkanı Ali KILIÇEL, Bademkayalılar Dernek Başkanı Nurettin Bey, Murgullular Dernek Başkanı Fetanet YILDIRIM VE Art-Kaf Genel Sekreteri H. Hakan ÖZEN'in katıldığı toplantının bu tür faaliyet ve güçbirliği çabaları için bir başlangıç olması temennisi dile getirildi ve gündemdeki konular üzerine görüş alışverişi yapıldı. .