B.Ş.B. Huzurevinde Moral Günü

  • B.Ş.B. Huzurevinde Moral Günü


            Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Vakfımızın Kadın Kollarının da katıldığı "kermes ve yiyecek şenliği" Kaplıkaya'daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi bahçesinde yapıldı.


 


          Bu yıl 16. kez düzenlenen kermeste huzurevi sakinleri, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli dernekleri ve hemşehri dernekleri ve Artvin Vakfı katıldığı; mefruşattan, giyecek, yiyecek ve süs eşyalarına kadar farklı ürünlerin satışını yaptı. El emeği göz nuru eserlerin büyük beğeni topladığı ve uygun ücretlerle satıldığı kermese vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.


 


          Vakıf Başkanımız Güngör Şahin, Yönetim Kurulu üyelerinden İsmet Aydın, Bekir Keskin ve Ahmet Kılıç'ında katıldığı kermeste huzurevi sakinlerine moral verdiler ve kermesten alışveriş yaptılar.


 


          Vakıf Başkanımız Güngör Şahin, gençleri ve yaşlıları hiçbir zaman ihmal etmediklerini, bu nedenle bu tür etkinliklerde her zaman yer alacaklarını söyledi.


 


          Huzurevi sakinlerinin vatandaşlarla buluşup kaynaştığı kermes, renkli görüntülere de sahne oldu. Gün boyu süren organizasyonda, huzurevi sakinlerinden oluşan koro, en güzel şarkılarını seslendirerek gönülleri fethetti.


 


         Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan yaşlılar, eğlenceli anların yaşandığı kermesten memnun olduklarını söyleyerek organizasyona emek verenlere teşekkür ettiler. Uygun alışverişin keyfini çıkaran vatandaşlar da kermesle bir yandan evlerinin ihtiyaçlarını giderirken diğer taraftan da huzurevi sakinlerine destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.


 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.