BBŞB HUZUREVİ KERMESİ YAPILDI

• BBŞB HUZUREVİ KERMESİ YAPILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 17.geleneksel Kermes Ve Yiyecek Şenliği 26.05.2013 pazar günü gerçekleştirildi. Saat 10.00 da açılışa müteakip çeşitli gösteriler sunuldu. Büyükşehir Belediyesi, kurumlar, Vakıflar ve derneklerin açmış olduğu stantları çok sayıda kişi ziyaret etmiştir. Çok ucuza satılan giyim, çeyizlik ve yiyecekler ziyarete gelenler tarafından kapış kapış alındı.

Açılıştan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE Kermes alanını ve standları tek tek gezdi. Vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada Vakfımız kadın kolları atarfından açılan standımıza gelen Belediye Başkanına II.Başkan Osman BAŞARAN eşlik etti, Başkanı bilgilendirdi. Belediye Başkanı standımızdan kendi ve eşinin beğendiklerinin satın aldı.
       Vakfımız adına stant kuran Kadın Kollarımız başkanı Halide ŞUBAŞI ve bayan üyelerimiz başarılı bir etkinliğe imza atmışlardır. Kermes gelen çok sayıda ziyaretçi standımıza gelerek alışveriş yapmışlardır. Satndımız ve fiyatlar konusunda da olumlu tepkiler alan bayanlarımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileklerinde bulunulmuştur.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.