CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU

• CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU

Bursa Valiliğinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90' ıncı yılı kutlamaları çerçevesinde bir dizi program hazırlanmış ve bu programlara katılım için Vakfımız davet edilmiştir.

Diğer etkinliklerle birlikte 29 Ekim Salı akşamı saat 20.00' de Bursa protokolunun, Eski yeni Vekillerin, sivil toplum kuruluşları olan Vakıfların, Federasyonların ve Derneklerin yöneticilerin de içinde bulunduğu çok sayıda davetlinin iştirak ettiği Cumhuriyet Resepsiyonu Merinos Fuar alanında gerçekleşti. Vakıf Yönetimini temsilen 2.Başkan Osman N.Başaran İle G.Sekreter İsmet Aydın resepsiyona katılmışlardır.

Cumhuriyet Resepsiyonu Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve eşi tarafından davetlilerin karşılanması ile başlamış, Valimiz Münir Karaloğlu'nun kürsüde yaptığı konuşmadan sonra Cumhuriyetimizin 90'ıncı yılı anısan hazırlanan pastanın kesilmesiyle devam etmiştir. Resepsiyonda Türk sanat müziği Korosu tarafından sevilen şarkılar icra edilmiş, davetlilerden beğenisini kazanmışlardır.