KADIN KOLLARIMIZ HİZMETE DEVAM EDİYOR

  • KADIN KOLLARIMIZ HİZMETE DEVAM EDİYOR

            Vakfımızın Kadın kolları üyeleri ile Vakıf bayan üyelerimiz bu yıl hizmet ataklarına hız kesmeden devam etmektedirler. Bu çerçevede bir araya gelen kadın kolları 2013-2014 yılı eğitim öğretim yılı içinde iki üniversite öğrencisine eğitim yardımı  yapma (burs) karar vermişler. Vakfımıza eğitim yardımı (burs) için müracaat eden üniversite öğrencilerinden iki öğrenci seçmişler ve bu öğrencilerle tanışmak ve yardımı yapmak için Vakıf merkezime davet etmişlerdir.

             Vakıf G.Sekreteri İsmet Aydın, Kadın Kolları Başkanı Halide Subaşı, bayan üyelerimiz Şaziye Mustafaoğlu, Suna Hamzaoğlu, Bahtinur Avcı, Zayide Usta, Ayşe Çınar ve öğrenciler Çağla Avcı ve Ebru Özbayrak bir araya gelerek tanışma sonrasında çiçek verme ve sohbet ortamından sonra Kadın Kolları Başkanımız Halide Subaşı öğrencilere yönelik olarak "eğitimlerinde başarılı olmalarını, örnek olmalarını, sosyal olmalarını konusunda özenli bir yaşam tercihinde bulunmaları halinde kendilerininde onların destekçisi olacaklarını " ifade etti. Vakfı G.Sekreteri İsmet Aydın da; Öğrencilere başarılar dileğinde bulunduktan sonra, Vakfın kadın kollarının , yöneticilerin ve üyelerin fedekarlıklar içinde bulunarak, belkide kendilerinin yokluk içinde okuduklarını, genç nesil yaşamasın diye fedekarlık yaparak karşılıksız burs vermeleri ve bu konuda Vakıfmıza destek veren insanlara müteşekkir olduklarını ve karşılıksız eğitim yardımından yararlanan öğrencilerin yarın hayata atıldıklarında bu aldıkları hizmeti unutmamaları gerektiğini ve muhakkak sivil toplum kuruluşlarında görev almalarını arzu ettiklerini ifade etmiştir.

              Konuşmalar ve sohbet sonunda Kadın Kolları üyemiz Suna Hamzaoğlu öğrencilere eğitim yardımının bulunduğu zarfları öğrencilere vererek başarılar diledi. Böylelikle bu öğrencilerle birlikte Vakfımızca 2013-2014 yılı eğitim öğretim dönemi için yaklaşık yüzelli öğrenciye eğitim yardmı yapılacaktır.  

            

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlendi.