BASINDA ARTVİN VAKFI

• BASINDA ARTVİN VAKFI

150 şanslı öğrenci

Yüzlerce kilometre öteden, doğdukları ata ocaklarından kopup bu toprakları mesken tutmuş Artvinli yurttaşlarımızınBursa`da yaptıkları işlerden biri de öğrenci okutmak.

Önceki gün elektronik postamıza Bursa Artvinliler Vakfı`ndan bir ileti düştü.

Vakıf, 2013-2014 öğretim döneminde de öncelikle Artvinli öğrenciler olmak üzere toplamda 150 öğrenciye burs vermeye başlamış.

Vakıf Başkanı Güngör Şahin, aylık 100 TL`lik ilk dilimi öğrencilerin hesaplarına geçtiğimiz günlerden yatırdıklarını belirtmiş.

Şahin, “Vakfımız yurdumuzun farklı illerinden olanlarla 140 yüksek öğrenim ve 10 ilköğretim olmak üzere toplam 150 öğrenciye eğitim yardımı yapıyor. Burs ödemeleriz mayısa kadar devam edecek. Vakfımız, tespit ettiği muhtaç ailelere de doğduğu yere bakmaksızın yardım yapmaya devam etmektedir” diyor.

Eğitime yapılan bu anlamlı katkı takdir edilmez mi?